Platges

La Platja Llarga, la Platja de la Mota de Sant Pere, la Platja de Les Salines i la Platja de Les Gavines conformen tres quilòmetres de litoral.

Platja Llarga

     
Des de fa uns anys, la platja Llarga de Cubelles ha anat rebent el reconeixement de la Unió Europea amb la concessió de la Bandera Blava. A més, la platja Llarga i la platja de la Mota han rebut la distinció de qualitat amb el SICTED, el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions. La platja disposa durant la temporada d’estiu del servei de salvament i socorrisme. També disposa dels serveis de dutxes, lavabos adaptats i rentapeus.

Platja de la Mota de Sant Pere

    

La Platja de la Mota de Sant Pere és una de les més extenses amb 1.300 m de longitud. És ideal per a la pràctica d’esports i disposa de pista de fútbol i voleibol. La Platja disposa durant la temporada d’estiu del servei de salvament i socorrisme. També disposa dels serveis de dutxes, lavabos adaptats i rentapeus.

Platja de les Salines

 

La Platja de les Salines és molt semblant a la platja de la Mota de Sant Pere però més petita, té una longitud de 250 m i és molt tranquil.la. Actualment disposa durant la temporada d’estiu de servei de salvament i vigilància.

Platja de les Gavines

 

La platja de les Gavines és la última platja del litoral del Garraf i la més petita del municipi . És una platja tranquil.la i ideal per a les famílies.

 Guinguetes

Al municipi de Cubelles pots trobar tres guinguetes.

Guia de guinguetes

  

Accessos

Amb cotxe: accés per la carretera C-31 que travessa el municipi de Cubelles, autopista C-32 sortida 13. Facilitats per aparcar al costat de les platges. Aparcament gratuït 

Amb tren: l’estació de tren de Cubelles es troba a uns 700 metres de la Platja Llarga.

Amb autobús: el servei de bus de Cubelles comunica el centre de la vila amb la zona de platges.