Situació

Situada al sud de la comarca del Garraf, Cubelles és una típica vila costanera, oberta a la mar Mediterrània. Amb més de 14.000 habitants, Cubelles ofereix dos ambients ben agradables: el mar i la muntanya. L’harmonia del blau del mar i el verd de la muntanya fa de Cubelles un conjunt acollidor per passar-hi les vacances. Cubelles és un poble tranquil, amb edificacions de poca alçada, casetes unifamiliars i un atractiu nucli antic.

  • Superfície: 13,36 Km2
  • Altitud: 12m
  • Distància de Barcelona: 35 minuts
  • Distància de Tarragona: 30 minuts

Emplaçada geogràficament al sud de la província de Barcelona, d’on és l’últim municipi, limita al nord amb Vilanova i la Geltrú i al sud amb Cunit, ja a la província de Tarragona.

Aquesta situació fa que el municipi es trobi entre de dues importants capitals de província com són Barcelona i Tarragona.

mapa_penedesmaritim

Com arribar-hi

Amb cotxe: des de Barcelona i Tarragona: carretera comarcal C-31 que travessa el municipi i Autopista Pau Casals C-32 amb sortida a Cubelles

Amb tren: La comunicació per tren, especialment des de Barcelona, és excel·lent, i l’estació del ferrocarril es troba a menys d’un quilòmetre del nucli urbà i de les platges. Estació de rodalies de Catalunya línia R2 (Barcelona-Sant Vicenç de Calders). Pot consultar els horaris: Rodalies de Catalunya. L’AVE arriba a les estacions de Tarragona i Barcelona. I Cubelles està comunicada amb les dues estacions.

Amb autobús: des de Barcelona l’ empresa Mon Bus amb sortida a Ronda Universitat, 33 i també des de l’Aeroport del Prat comunica amb Cubelles. Més informació al telèfon 93.893.70.60 i al web: www.monbus.cat