Festes

GENER

5 de gener. Cavalcada de Reis

FEBRER

Xatonada Popular de Cubelles

S’organitza la Xatonada popular amb el concurs de Mestres Xatonaires tant per adults com infantils.

Carnaval

El Carnaval és una festa molt arrelada tant al Garraf com al Penedès. El dissabte de Carnaval hi ha la Rua amb una gran afluència de participants i de públic. El diumenge es celebren les comparses infantils  i el dilluns per la tarda la Rua Infantil. El carnaval finalitza amb l’enterrament de Sa Majestat Carnestoltes.

MARÇ/ABRIL

El Diumenge de Pasqua es realitzen les caramelles que canten el Cor l’Espiga de Cubelles, entitat centenària. El divendres Sant hi ha la Processó del Via Crucis.

Fira Medieval

Setmana Cultural

Al voltant de Sant Jordi s’organitza la Setmana Cultural que es va iniciar l’any 1974 amb una mostra important de diverses activitats culturals: conferències d’escriptors, trobada de puntaires, concurs de pintura ràpida, exposicions, espectacles de circ, Festival de Cant Coral, lectures teatralitzades, jornada de Portes Obertes de l’ Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, Concurs de contes i narració breu Víctor Alari, i l’organització dels 3 Tombs.

MAIG/ JUNY

Festa de la bicicleta

Trobada de Vehicles Clàssics

Diada de l’esport i Aplec Sardanista

Fira de Comerç

JULIOL

Fira de Comerç

Festa Major Petita

Festa major petita de Sant Abdón i Sant Senén: correfoc i trobada de gegants

AGOST

Fira de Comerç

Festa Major

Festa Major en honor a Santa Maria, patrona de Cubelles amb diversitat d’actes esportius i culturals: cercavila, focs d’artifici, ball i concert de Festa Major, concerts per a joves, havaneres, exposicions, motocròs, teatre…

SETEMBRE

Festa de la Verema

L’elecció de la Pubilla i l’Hereu, la degustació del primer most, el lliurament dels Pàmpols de Plata, la degustació gastronòmica del vi i el cava i la mostra de plaques de cava són alguns dels ingredients d’aquesta festa que tanca l’estiu.

DESEMBRE

Fira de Nadal i concerts de Nadal.